Søg
  • sl4049

Patos Film er nyt medlem af Producentforeningen

Stærke fællesskaber og fair forhold i mediebranchen er vigtige, og derfor har Patos Film meldt sig ind i Producentforeningen.


- Jeg håber, at vi ved at være med i Producentforeningen får en endnu stærkere finger på pulsen med, hvad der rører sig i mediebranchen. Patos Film ønsker hele tiden være på omgangshøjde med kravene til moderne film- og tv-produktion, siger ejer af Patos Film, Søren Laursen.


Patos Film blev stiftet i 2017 og producerer tv-programmer og video til virksomheder, og det er et fagområde, hvor der hele tiden udvikles nye formater:


- Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvordan netværket i Producentforeningen kan bidrage til Patos Films udvikling, og hvordan vi kan gøre brug af foreningens omfattende viden og rådgivning, samtidig med at vi også gerne selv vil bidrage til fælleskabet, siger Søren Laursen.


Producentforeningen er en brancheorganisation for producenter af film, tv og computerspil.


Patos Films film-produktioner sker som oftest i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere som fx klippere, fotografer og grafikere.


- Film- og tv-branchen i Danmark er præget af mange løstansatte og her sætter Producentforeningen nogle tiltrængte rammer for, hvordan selvstændige og freelancere kan samarbejde, og det vil vi helt sikkert lade os inspirere af, siger Søren Laursen.

18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle