Søg
  • sl4049

Brug bagsiden på forsiden

Bag den kryptiske overskrift ligger, at det er en god og spændende ide at tage dine gæster/kudner/målgruppe med om bag din kulisse, og giv dem et indblik i dit maskinrum.


Uanset om du er forretningsdrivende, har et museum eller noget helt tredje, så kan dine trofaste god lide at se, hvad der egentlig foregår bagved.


Patos Film producerer for tiden en film til "Kongernes Samling". De er ved at flytte mange af Kong Christian 5.'s genstande fra København til Koldinghus. Denne krævende opgave skulle Patos Film dokumenter og klippene bliver senere en del af en film, der skal vises for publikum inden de besøger udstillingen om Christian 5.


I tv-branchen har vi altid vidst, at når seeren kommer "tæt på", så bliver de hængende og remotecontrolleren bliver liggende og mobilen i den anden hånd bliver heller ikke tjekket.


For tiden er Patos Film ved at producere en film til "Kongernes Samling", som er en organisation bestående af Amalienborg, Rosenborg og Koldinghus. Til en ny udstilling om Kong Christian 5. skal de bruge en lækker film til publikum, som vises inden publikum går ind til udstillingen.


Og hvad skal man så putte i den film? Publikum skal jo ind og forddybe sig i udstillingen, så filmen skal give MERVÆRDI og give gæsterne noget, de ikke selv kan sanse i udstillingen.


Her er det relevant at tage dem med bag kulissen og vise, hvordan udstillingen er blevet til, og derfor filmede vi den vanskelige operation med at flytte mange af Christian 5.'s flotte og store genstande fra Rosenborg til Koldinghus.


Det gav nogle fængende optagelser med udfordringerne i at flytte tingene. "Kongernes Samling" giver på den måde lidt af sig selv, når publikum bliver lukket ind på ellers lukkede steder.


Og når de medvirkende i filmklippene samtidig fremstår sympatiske og fagligt stærke, så formidler man pludseligt sit brand på et nyt niveau.


På den måde bliver det, du opfattede som sårbar bagside pludselig en del af forsiden, du stolt viser frem.


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle